Bota Ibs med IBS medicin

För den otålige:

 

Är du trött på alla huskurer och taffliga råd som kanske kan hjälpa dig att bota IBS? Jag vet att jag var. Det jag inte viste var att en stort bidragande orsak till att de flesta har IBS och andra liknade åkommor beror på att de har parasiter i kroppen som inte borde vara där. Och det bästa är att det är enkelt att bli av med dom. Gör som många andra redan upptäkt .. prova: 

Dermisil Internal Parasites

IBS medicin

En beprövad medicin gjord av 100% naturliga växtextrakt.

Lider du av magbesvär, kronisk trötthet, IBS, blir ofta förkyld eller känner att du inte förstår varför du altid känner dig sjuk kan det med stor sannolikhet bero på parasiter.

Med denna produkt kan du bli fri från alla problem med en gång och förhindra tex framtida IBS symptom.

Klicka här för att läsa mer om produkten.

Det är helt klart värt att prova denna produkt. Är dina besvär oförändrade efter det så har du i alla fall uteslutit en orsak och kan fortsätta med de livsförändringar som förmodligen krävs för att komma till rätta med problemet. Men sannolikt kommer du att uppleva någon förbättring.

 

I resten av den här artikeln hittar du de läkemedel som vanligen används och förskrivas för IBS diarré, förstoppning, uppkördhet och buksmärtor. Du hittar också tips om bästa praxis för att använda IBS mediciner, hur de fungerar och vad man ska göra för att läka magen bortom dessa läkemedel. 

 

IBS Medicinering med måtta 

För det första är detta mycket viktigt - Läkemedel måste alltid tas under överinseende av din läkare. Det är extremt farligt att använda droger utan ordentlig tillsyn. 

För det andra, läkemedel kan inte bota IBS. De ger snabb lindring i många fall. Och ofta kan de ge ditt överarbetade matsmältningssystemet lite tid att läka på egen hand. Men IBS är ett livsstilsrelaterat tillstånd och läkemedel kan inte helt lösa problemet. 
Så jag rekommenderar läkemedel för dina symtom för tillfällig lättnad, bara under läkares tillsyn. Använd läkemedel för att må drägligt medans vi använder den hälsosammare livsstilen  & kosten för att behandla källan till dina problem. Du behöver inte dessa läkemedel inom ett par veckor. 

Viktigast av allt, du kan inte ta dessa läkemedel själv. Du måste tala med din läkare för att säkerställa att dessa läkemedel är säkra för dig - du kan mycket möjligt ha särskilda situationer som jag inte kan förutse när jag skriver den här artikeln. Mitt jobb är att ge dig all information du behöver, lämna det till din läkare för att fatta beslut om din medicin plan. 

Vad gör de flesta IBS mediciner?

Vad dessa läkemedel i huvudsak gör är att bara koppla din tarm-hjärna (din mage har en annan "hjärna" än resten av kroppen), sakta ner din tarm-rörelseapparat och stoppa din diarré / uppblåsthet / förstoppning inom ett par timmar. Om du vet att du kommer att äta mat som du är känslig mot, eller möta stressiga situationer, ha respektive medicin mot diarré, uppkördhet eller förstoppning med dig. 

Kom ihåg att du inte alltid behöver dessa piller - det är bara kryckor för att hjälpa din sjuka matsmältningssystemet. Så småningom, när du balanserar din kost, börja motionera och verkligen uppnå verkligt lugn och avkoppling, kommer din kropp att läka sig själv. Ge dig själv 4-6 månader med dessa kryckor och jag garanterar att du kommer att kunna leva utan dem (Det tog mig bara 2 månader att sluta ta dessa läkemedel och fortfarande har förmåga att äta allt jag ville ha). 

Vissa människor tycker att när de har med sig dessa mediciner, faktiskt inte behöver dom! Men tryggheten att ha en medicin som faktiskt kan hjälpa din situation är så betryggande, att systemet automatiskt fungerar bättre. 

IBS medicin för Gas & Uppsvälldhet

Gasig mage är ofta svårt att behandla. De flesta läkare förskriver anti-spastiska läkemedel (samma som för buksmärtor och förstoppning) för att slappna av och lugna tarmen. Dessa har en ganska bra resultat för patienter med gas och uppblåsthet. Du bör också prova "gasig agenter", antacida, aktivt kol och försöka äta icke-citrus fast föda (banan, honungsmelon är bra). Dessa kan hjälpa dig. 

Men på lång sikt, att behandla dessa symtom är mindre om att ta mediciner eller fixar, och mer om att undvika vissa livsmedel. 

De vanligaste orsakerna för gas i magen är: 
Laktosintolerans. Skär ner på mjölken & laktos intaget för ett par dagar. Sura uppstötningar. Lägg till några alkaliska drycker (grön / örtteer eller grön / klorofyll drycker) till din diet. Gasiga bönor. Undvik dem ett tag. 

Vete produkter. Vetebaserat bröd & mat med ris. Socker, desserter och hög kolhydrater livsmedel. Socker är lätt fermenterat, skapar gaser. Undvik detta i 2 dagar. 

Stress & ångest. Att förska slappna av några minuter kommer att bromsa göra väl för hala systemet. Att fisa (särskilt på offentliga platser som kontor och skolor) kan vara extremt pinsamt. Och självklart leder detta till ångest & stress. Tyvärr startar samma ångest en ond cirkel och gör symptomen ännu värre. 
Men det är inte en återvändsgränd. Tusentals patienter med dessa samma symptom har lärt sig att kraftigt minska dem, helt enkelt genom att lära sig slappna av i magen. Att ändra din kost och undvika viss mat kan ge ressultat redan efter 2-12 timmar. 
Lägg märke till att uppsvälldhet är ett tecken på ett obalanserat matsmältningssystemet. Om du kompletterar dessa kost förändringar med motion, yoga / meditation, kommer din balans tillbaka. Matsmältningssystemet kommer då att vara mindre benägna att utlösas av dessa livsmedel.

IBS Medicinering mot förstoppning

IBS Förstoppning behandlas ganska ofta genom att lägga till extra fibrer i kosten från spannmål, frukt och grönsaker. Den extra fibrer kan också komma från fyllnadsmedel. Dessa fyllnadsmedel underlätta passagen av avfall genom matsmältningssystemet genom att behålla vatten och gör avföringen mjukare och lättare att få ut. 

Tyvärr skapar denna precess gas hos många, som orsakar uppsvälldhet som sedan ger symtomen buksmärtor, uppsvälldhet, flatulens och diarré mycket värre. Och den känsliga tarmen hos en IBS-patienter tål inte "grovfoder" och uppsvälld mage så bra. Så, finns det ingea kända läkemedel eller kosttillskott som omedelbart hjälper förstoppning. 
Vissa patienter har även experimenterat med laxermedel. Men på vilket sätt dessa laxermedel arbete - genom att skapa starka sammandragningar i magen, gör ibland mer ont än gott. Och eftersom de flesta IBS-patienter verkligen är känsliga ,kan dessa sammandragningar leda till invalidiserande smärta. I vissa fall skulle läkare rekommenderar även anti-spastisk läkemedel (se avsnittet om buksmärtor i denna artikel).

Jag rekommenderar att du löser din förstoppning problemet genom att lägga mer lösliga fibrer i din diet (se denna artikel på IBS kost). Men i nödsituationer, bör du rådgöra med din läkare om följande kosten fyllnadsmedel: 

Regulan Metamucil Fybogel Isogel Förstoppning är bäst behandlas genom att lägga naturliga lösliga fibrer i kosten. Även om det kan vara svårt att följa i den första veckan eftersom vi desperat efter en snabblösning medicinsk lösning, leder det till en mer långvarig förändring när det antas under några veckor. 
Och alltid komma ihåg att vår IBS-ridit magar är mycket känsliga. Varje fiber bör införas mycket långsamt så att kroppen att vänja sig fiber. 

IBS Medicinering mot diarré Vilka mot diarré läkemedel bör du ta? 
Om du lider av diarré, sedan bara pop två piller (5 mg) av följande läkemedel. De finns ofta på de flesta apotek över disk: 
Loperamid (som säljs i flertalet länder som Imodium) Difenoxylat (Säljs i de flesta länder som Lomotil) Även om du har en diarré attack, ska du inte ta mer än 2 tabletter på 4 timmar. Normalt är dessa piller tar ungefär 30-90 minuter att ta effekt och bromsa din matsmältningssystemet drastiskt. 

Imodium är säker att använda flera gånger i veckan (du inte behöver använda den mer än 3 gånger). Och om du följer resten av den här boken, kommer du inte ens behöver använda dem efter några veckor. 
Så, om du lider av diarré, till brådskande gå på toaletten eller täta rörelser, jag rekommenderar dig att hålla en remsa av dessa läkemedel med dig hela tiden. 
Om diarré är en del av din vardag, då kan du ta ett piller varannan dag. Jag rekommenderar inte att göra detta, men det är bra att veta i nödfall. Om du börjar kursen på matsmältningsenzymer som beskrivs i avsnittet ovan, kommer du inte behöver använda anti-diarré mediciner för länge. bundsförvant. 

IBS medicin för buksmärta Till skillnad från diarré finns det inga snabba fixar för IBS buksmärtor. Det enda jag kan lova är att det kommer bli bättre med tiden när du följer Goodbye IBS! programmet. Men flera tester har genomförts för IBS Buksmärtor och jag ska lista ut de mest väl godkända resultat från dessa. 
Kom bara ihåg, måste du ta dessa resultat med en nypa salt. Till skillnad från diarré, är buksmärtor inte lätt botas med läkemedel. Men förbättra din totala maghälsa med en sundare livsstil hjälper. I nödfall kan du hänvisa till resultaten nedan och be din läkare att överväga förskrivning av läkemedel. 
Anti-spastisk droger är ofta förskrivs till IBS patienter att hjälpa till med spasmer i magen. Även dessa läkemedel ta udden av smärtan, tycker många patienter inte dem hjälp. Så behöver du definitivt att rådgöra med din läkare för att kontrollera om dessa läkemedel kan fungera för dina symtom. 
Några av de mest förskrivna anti-spastisk läkemedel är: 
Colofac (Mebeverin) Spasmanol (Alvarine Citrate) Buscopan (Hyoscine Butylbromide - kan ha biverkningar som muntorrhet, lite dimsyn eller svårighet att urinera) Dessutom kan vissa patienter dra nytta av läkemedel som innehåller pepparmynta olja 
Colpermin Mintec Kronisk smärta är utmattande, det suger energi, självförtroende och självkänsla från IBS patienter. Det är förmodligen den största anledningen till depression hos IBS patienter. Och medan läkemedel kan hjälpa, de är bäst bevaras för nödsituationer bara. Det är också ett bevisat faktum, att smärta är mycket värre när du är ängsliga eller spända. 
Så följer detta program. Äta rätt. Komplettera din kost med rätt kosttillskott. Motion bra. Lär dig avslappning och självhypnos. Och den kroniska smärtan försvinner med tid.Mer IBS Buksmärta, droger är inte svaret - Leva och äta rätt är den permanenta lösningen. 

Du behöver mer än Quick-Fix Läkemedel att läka din Sjukt Matsmältningssystemet Läkemedel är inte bota, bara tillfälliga korrigeringar. Om du använder läkemedel är symtomen skyldig att återvända en annan gång. 
Den verkliga nyckeln till kysser adjö till IBS & kroniska matsmältningsproblem hjälper kroppen att läka genom att välja rätt kost, kosttillskott, motion och många fler föga kända tweaks. Och det är därför jag har byggt Goodbye IBS! program från grunden - så att du kan få snabb lindring tillsammans med långsiktiga healing. 
Om du har drabbats av dessa kroniska sjukdomar, stanna upp en stund och fundera över vad det kostar. Läkarbesök, mediciner, missade produktivitet. Men troligen den största kostnaden är känslan av att vara sjuk - för att inte ha någon mer energi. Och om du är redo att gå vidare till ett hälsosammare liv, sedan Goodbye IBS! är programmet för dig. 
Detta tillstånd är svårt och frustrerande. Det minskar livskvaliteten för den sjuke och tar bort fokus från den glädje och lycka i sina liv. Så jag har skapat flera kurser, böcker och program (vissa är till och med gratis) för att hjälpa dig komma igång och lista ut hur man mår bättre. 
Så, om du vill lära dig mer om irritabel tarm lättnad och läker snabbare, here're mina rekommendationer för vad man ska göra härnäst: 

5 Dagars IBS Relief Program - En snabb gratis e-kurs som ger dig den magra på att få någorlunda snabb IBS lättnad. Läs mer om den kursen här.

12 Veckors Goodbye IBS återhämtningsprogrammet 

En omfattande ljud-bok och ett program som är utformat för att hjälpa hitta just din "trigger mat", de läkemedel som fungerar för dig, och det lilla "tweakande" av livsstil du behöver göra för att få tillbaka kontrollen över dit liv. 

    
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)